Известие

Collapse
No announcement yet.

Всичко за Alfa Romeo 149 (Giulietta)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ей,ей,ей,колко по-грозни Алфи има от Жужа,да не почвам да ги изброявам,но хората си ги карат с кеф,никой не им плюе в чинията.Искам да попитам двамата потребители,които писаха няколко поста по-нагоре-Бо и Коолио..Какво агресивно виждате в:166/стария фейс,сърдития сом/,145/6,164,аз не казвам че не са Алфи,особено 164/за мен тва е последната истинска Алфа,нищо че е полуфиат/искам да питам какво агресивно виждате в тях....................
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Жулиетата и на мен не ми харесва толкова като дизайн, нито отвън, нито отвътре (материалите в 147цата ми се струват по-качествени), 159-ката си е къде-къде по-агресивна, но според мен спрямо идеята за позициониране на модела дизайна и е доста успешен. Това показват и продажбите. Мисля, че FIAT са решили да позиционират колите от small family car (Жулиета) и compact family car (MiTo) като атрактивни спрямо най-голямата конкуренция - Golf/i30/308 и тнт. Първите рендери на Jiulia също бяха с доста заоблена предница, но до колкото знам в момента и правят redesign и се надявам за този клас коли да са решили да запазят по-агресивно излъчване, защото при тях това е определящия фактор за купувача. Golf класа като цяло не е предназначен за хора търсещи нещо спортно и агресивно, следователно няма и смисъл да се търси подобна визия. Идеята е, че по белите държави не си купуваш Golf клас за да се правиш на гъзар, това си е типично наша черта . Удоволствието от шофирането на Жужа е друго нещо - предполагам там нещата не са се променили. Аз щях да ходя на тест драйв миналата седмица с една позната, която принципно се беше спряла на новото Bravo, но не отидох а и Bravo-то го нямало (другия път обаче съм там, тъкмо ще мога да ги сравня), та нейния отзив беше "това е колата!!! удоволствие е да я караш". Според нея е доста напред спрямо Bravo-то и като визия, екстри и тнт. Та както казах колата се харесва и според мен дизайна и е добър спрямо позиционитането и. Не виждам защо една кола от този клас трябва да изглежда агресивно, по-скоро това би подхождало на евентуален наследник на GTV/GT.
      sigpic

Comment

• Тенденциите са към екология, разум и т.н. агресията малко по-малко остава на заден план, едно Мини с учудената си физиономия е много по-класна кола от един Шевролет Авео пък нищо, че са окрали злобата на 159-ката отпред.
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от hayho Покажи съобщение
          Жулиетата и на мен не ми харесва толкова като дизайн, нито отвън, нито отвътре (материалите в 147цата ми се струват по-качествени), 159-ката си е къде-къде по-агресивна, но според мен спрямо идеята за позициониране на модела дизайна и е доста успешен. Това показват и продажбите. Мисля, че FIAT са решили да позиционират колите от small family car (Жулиета) и compact family car (MiTo) като атрактивни спрямо най-голямата конкуренция - Golf/i30/308 и тнт. Първите рендери на Jiulia също бяха с доста заоблена предница, но до колкото знам в момента и правят redesign и се надявам за този клас коли да са решили да запазят по-агресивно излъчване, защото при тях това е определящия фактор за купувача. Golf класа като цяло не е предназначен за хора търсещи нещо спортно и агресивно, следователно няма и смисъл да се търси подобна визия. Идеята е, че по белите държави не си купуваш Golf клас за да се правиш на гъзар, това си е типично наша черта . Удоволствието от шофирането на Жужа е друго нещо - предполагам там нещата не са се променили. Аз щях да ходя на тест драйв миналата седмица с една позната, която принципно се беше спряла на новото Bravo, но не отидох а и Bravo-то го нямало (другия път обаче съм там, тъкмо ще мога да ги сравня), та нейния отзив беше "това е колата!!! удоволствие е да я караш". Според нея е доста напред спрямо Bravo-то и като визия, екстри и тнт. Та както казах колата се харесва и според мен дизайна и е добър спрямо позиционитането и. Не виждам защо една кола от този клас трябва да изглежда агресивно, по-скоро това би подхождало на евентуален наследник на GTV/GT.
          А дано да е по-напред от Бравото и Делтата и като качество, че 159 нещо се оказва греда в сравнение с тях...
          Giulietta 1,6 JTDm 2013
          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
            А дано да е по-напред от Бравото и Делтата и като качество, че 159 нещо се оказва греда в сравнение с тях...
            Fiat Bravo се произвежда не от ФИАТ, а от Magna Steyr Fahrzeugtechnik AG лека подробност.
            Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• ...
              Last edited by pooh; d.m.y г., 11:42.

Comment

• Ежедневката на Фернандо Алонсо е именно Жулиета. Щом е ОК за него, значи е ОК и за мен.

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                  Ежедневката на Фернандо Алонсо е именно Жулиета. Щом е ОК за него, значи е ОК и за мен.
                  Това сериозно ли е така?
                  Избери Твоят ... SOUND
                  https://soundcloud.com/maserati_hq

Comment

• Първоначално публикувано от HACCP Покажи съобщение
                    Това сериозно ли е така?
                    В: Какви коли имаш в гаража си?

ФА: Няколко, но най-често използвам Alfa Romeo Giulietta и Maserati.

Това от twitter въпросите.

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                      В: Какви коли имаш в гаража си?

ФА: Няколко, но най-често използвам Alfa Romeo Giulietta и Maserati.

Това от twitter въпросите.
                      Мога да му дам и моята да си има две ... в замяна мога да го отърва от някое досадно Ферари
                      Избери Твоят ... SOUND

Comment

• Първоначално публикувано от HACCP Покажи съобщение
                        Мога да му дам и моята да си има две ... в замяна мога да го отърва от някое досадно Ферари
                        Недей бре...то ферарито в днешвно време не е истинско ферари...Едно време какви ферарита имаше

Имам си виждане за алфите...ако на първо,второ и трето виждане не ми хареса, то на 4-5-6то много ще ми хареса а до десетото ще е лудница в главата ми....Те Жулиета и Мито не ми харесаха на първите 3 виждания.. : Особенно МНОГО не ми хареса Митьо...а сега...
                        Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                        exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                        ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                        ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                        by RUBIG service

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                          Недей бре...то ферарито в днешвно време не е истинско ферари...Едно време какви ферарита имаше
                          Мани ве , от как Фиат ги зеха за нищо не стават , съсипаха ги - ся са просто едни фиатки , по добре Мареа отколкото Модена.....
                          Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

• Рано или късно..всяка кола става ФИАТ

Comment

• А на мен ми харесва. Но е дамска кола повече. Митото не ме кефи
                              Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
                              156 1.8TS 16V (01.2001)
                              147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
                              0879369082

Comment

• От колегите от топлите страни!!!
                                http://www.arcsa.co.za/a_successful_..._juliette.html
                                Избери Твоят ... SOUND

Comment

Working...
                                X